About the brand Luxurylashess

Lashes and more 

Dream big, start small. Luxurylashess is in september 2020 als small business account op Instagram gestart en groeit elke dag steeds meer uit tot een bedrijf met grote ambities. Kyara Jia-Li, jonge gepassioneerde ondernemer die haar droom uit ziet komen, is het gezicht achter dit mooie merk.

 

Wimpers die je laten shinen

Luxurylashess is het merk, voor particulieren en bedrijven, voor plakwimpers en andere beauty gerelateerde producten. Dankzij de lage prijzen is het aantrekkelijk voor bedrijven bij ons in te kopen. En het geeft iedereen de kans om onze producten aan te schaffen. Luxe hoeft niet altijd duur te zijn. Iedereen kan shinen met prachtige wimpers dankzij Luxurylashess. Je shopt hier altijd de nieuwste producten volgens de laatste trends.

 

Beste producten en service

Wij willen dat elke klant meer dan goed geholpen wordt, daarom biedt onze klantenservice de beste service. Luxurylashess verkoopt de beste producten, maar als er toch iets misgaat lossen wij het voor je op. En dat niet alleen. We leveren snel en je bestelt bij ons alles op het gebied van wimpers en wimper gerelateerde tools.

 

Heb je vragen of wil je meer informatie? Stuur een berichtje naar de klantenservice; we helpen je graag!

 

 

 

 

 

 


Kyara, founder of Luxurylashess

 

Een sterk merk bedacht door een jonge, ontzettend gedreven ondernemer en upcoming influencer. Kyara, ook bekend als Kyara Jia-Li, is de trotse eigenaar van Luxurylashess. Haar jonge leeftijd is een voordeel: ze werkt hard, heeft frisse ideeën en is heel ambitieus. Start small, but dream big. En dat doet ze.

 

Kyara krijgt steeds meer aanvragen om samenwerkingen aan te gaan op Instagram en TikTok of om promoties te doen. Dat doet ze heel graag als het past bij haar en haar merk. Met haar snel groeiende social media accounts wil zij jonge meiden inspireren en stimuleren om hun hart te volgen en hun dromen uit te laten komen. En ze mee te geven dat je vooral moet doen wat je leuk vindt.

Wie is Kyara? Vrienden omschrijven haar als een enorme fashion- en beautylover. Ze heeft altijd gedroomd van een eigen bedrijf en met het starten van Luxurylashess is haar droom uitgekomen en werkelijkheid geworden. Zij is al haar klanten ontzettend dankbaar want zij hebben het ook voor een groot deel mogelijk gemaakt dat Luxurylashess het nieuwe merk is op wimpergebied.